FRONTENNIS | Comencen les competicions autonòmiques femenines

Aquest cap de setmana comencen les xiques a competir en les Lligues autonòmiques CAFF i amb la novetat de tenir tres categories. Senyal que el frontenis femení de la Comunitat Valenciana continua creixent i donant bones noticies per aquest esport.

L’inici serà tant en la categoria de Divisió d’Honor com en 1ª Divisió y 2ª Divisió, on les actuals campiones de la competició en la màxima categoria, el Club Valenciano de Natación, que lluitarà per mantindré l’entorxat autonòmic.

Aquest any les competicions femenines es jugaran a una seu diferent cada jornada al igual que els xics.

En lo referent als xics esta setmana es disputa l’Open Nacional de Llombai, segona prova del Frontenis Tour. Hauran  premis en metàl·lic y valedor per al ranking de preolímpica, per lo que la Lliga Autonòmica Argano para fins al pròxim cap de setmana.

Divisió d’Honor Alacant Masculina

En les Lligues de Divisió d’Honor, destaquem la igualtat a Alacant, on en la primera jornada ningun equip va aconseguir el ple de victòries i on podrem veure partides tan interessants com el Guardamar FC front al CF Sax A entre d’altres.

Quatre equips empatats en la Lliga de DH Alacant, amb un Villena A líder per la diferència de sets.

Divisió d’Honor Castelló Masculina

En DH Castelló, el Frontenis Castellón i el CF La Risa conseguiren ambdós victòries  per 3-0 en la primera jornada, amb lo que es situen en la part alta de la taula.

Mentre els recent descendits de la màxima categoria autonòmica, CF La Serra Benlloch guanyaren per 2-1 a Jérica i completen el podi.. Aquesta setmana hi haurà que estar pendents dels frontons ja que s’acumulen els enfrontaments amb alguna necessitat per a no començar massa despenjats en la classificació

Vila-Real A i Villavella A, jugaran com a locals per a no començar despenjats en la taula.

Divisió d’Honor València Masculina

I pel que fa a DH València, tercera jornada amb la sensació de seguir esta temporada de la mateixa forma que acabarem l’anterior, amb un Cheste B que suma a favor tot el que juga, 6 de 6.

Seguit de prop pel ascendit, CF El Puig i els sempre presents jugadors del CF Miramar.

Com sempre en aquesta categoria, la Lliga serà llarga i molt renyida, per la quantitat d’equips i jugadors amb molt de nivell, i açò sols ha fet que començar.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]