FRONTENNIS | Les Lligues Autonòmiques, pendents de nou del temporal

Després de la gota freda de la setmana passada que va sofrir gran part del territori de la Comunitat Valenciana, provocant una infinitat d’ajornaments, hem viscut una setmana de bogeria en la qual els clubs han estat intentant arribar a acords per posar dates als partits suspesos.

Pràcticament la totalitat de competicions autonòmiques de frontennis van ser suspeses.

I el que és pitjor, aquesta situació podria tornar a repetir-se aquest cap de setmana. S’aveïna mal clima, la qual cosa suposa un trastorn greu per a la marxa de les Lligues, per a la disponibilitat dels jugadors i un treball extra molt important per a la Federació.

Lligues Femenines

Aquest cap de setmana tornen les tres competicions femenines en la seua segona jornada, inclosa la seua màxima categoria. Se celebrarà la segona jornada de les Lligues CAFF.

Les seus per al dissabte 27 d’octubre seran les següents: en Divisió d’Honor es jugarà en Carpesaen el Club Valencià de Natació, en 1ª divisió es jugarà a Torrent en el poliesportiu Anabel Medina, i en la Lliga de 2ª divisió es jugarà en les instal·lacions del poliesportiu municipal de Bunyol.

Lliga Autonòmica Argano

Pel que es refereix a la categoria regna del frontennis masculí de la Comunitat Valenciana, no podem més que esperar pel ja explicat. Hi ha moltes partides amb ajornaments i només queda veure si el cap de setmana es donen les condicions per a la pràctica del frontennis.

Encara falten per jugar quatre enfrontaments de la quarta jornada i ens encaminem a la cinquena aquest proper dissabte. Panorama calcat al que es viu en la majoria de les categories.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.