FRONTENNIS | Els tres grans en la categoria reina no fallen

Els tres primers classificats de la categoria reina no van fallar aconseguint el ple de victòries en l’última jornada de Lliga. Estem parlant de l’Incusa Silla, del Club Natació València i del Portacoeli-Serra.

Incusa es va imposar a un Alcàntera de Xúquer amb una convocatòria repleta de jugadors molt joves, CVN va fer el propi enfront del Manises amb tres victòries clares a dos sets, i finalment Portacoeli davant el València Frontenis. Un Portacoeli que segueix amb problemes per a configurar el seu 6 inicial ,i un València Frontenisque va estar a punt de portar-se una partida que es va anar fins al tercer set.

Ple de victòries per a Incusa Silla, Club Natació València i Portacoeli-Serra.

Resta de resultats

Cal ressenyar la trobada entre Carlet Decoval-Xest amb victòria per als locals, amb partides molt emocionants i amb dues d’elles decidides en l’últim moment. La primera partida amb un marcador de 8-7 i 7-6, la segona al tercer set, i la tercera també al tercer set amb resultat de 6-7 en l’últim set i que salvava un punt per als xics de Xest. Una autèntica meravella.

El CF Elx, equip molt dur com a local com sempre, va aconseguir dues victòries enfront d’un At. Aldaia molt necessitat de sumar punts per a poder sortir del fanalet vermell. Com sempre molt ànim per a ells.

I l’últim enfrontament que queda és en el qual es van veure les cares el CF Guadassuar contra el CF Quart de Poblet, amb resultat de 2 a 1 per a l’equip local. Un xoc que va tenir una primera partida per al visitant al tercer set, on les dos següents es van quedar de forma clara i a dos sets en la catedral del frontennis.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.