GIMNÀSTICA RÍTMICA | Alejandra Quereda, triada seleccionadora individual

La Real Federació Espanyola de Gimnàstica ha anunciat que Alejandra Quereda serà la seleccionadora individual de gimnàstica rítmica amb la vista posada en els Jocs Olímpics de París 2024. Foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

Jesús Carballo, president de la RFEG, qui ha presidit l’acte al costat del director general d’esports, Mariano Soriano, ha estat l’encarregat es treure a la llum el nom de la nova seleccionadora. Aquest fet forma part de la iniciativa del projecte FER, que té com a missió ajudar al fet que els deportistes de la Comunitat Valenciana aconsegueixin els millors resultats possibles.

Desde los 6 años practicando gimnasia y desde los 16 en la selección nacional

L’alacantina de 26 anys, es va endinsar al món de la gimnàstica rítmica amb tan sols 6 anys. Així, 10 anys més tard ja formava part de la selecció espanyola de gimnàstica rítmica. Quereda va ser bicampiona del món en maces a Kíev i Turquia i la capitana de l’equip Subcampió Olímpic en Riu 2016. D’aquesta manera, Alejandra pren el testimoni de Pancri Sirvent, qui ostentava el càrrec fins al passat mes de juny i qui ara ocupava el càrrec de ara presidenta del Comitè de Jutges de la RFEG.

Foto: Universo Mujer.

A més, la gimnasta es mostrava molt emocionada i il·lusionada davant aquest nou repte, i va voler agrair a la RFEG pel nomenament i es va acordar de tots els seus companys i entrenadores, els qui les van acompanyar en aquest moment tan especial per a ella.

Alejandra va ser capitana de l’equip nacional que va quedar Subcampió Olímpic en Río 2016 i bicampiona del món en maces a Kíev i Turquia

A més, l’acte que es va celebrar en el Consell Superior d’Esports va servir també per presentar el nou centre esportiu situat a València, que ha estat possible gràcies al Grup Colonial.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.