GIMNÀSTICA RÍTMICA | La Comunitat Valenciana s'alça amb l'or en la Copa Base Individual

Murcia s’ha convertit aquest cap de setmana en l’epicentre de la gimnàstica rítmica nacional amb la celebració de tres competicions de manera simultània. La Comunitat Valenciana s’ha proclamat campiona absoluta de la Copa Base Individual per autonomies en sumar un total de 59.675 punts. Fotografia: Federació Espanyola Gimnàstica.

Les nostres han tornat a demostrar la seua hegemonia en un podi que ha completat Andalusia i Canàries en segon i tercer lloc respectivament. Mentre que les andaluses s’han pujat al segon calaix amb 57.250, les canàries han estat bronze amb 55.200 punts.

L’or per autonomies ha estat possible gràcies a una medalla d’or, dues plates i un bronze.

Categoria infantil

En la categoria infantil la Comunitat Valenciana va signar un doblet, sent la que més alegries ens brinda. La gimnasta Lucía López, del CGR Alcoi, es va fer amb la presea de plata en sumar 11.750 punts. Per la seua banda, la integrant del CEG Almussafes Marta Palyudzhyshyn, va aconseguir el bronze amb 10.450 punts.

Categoria prebenjamí

L’únic metall en aquesta categoria va ser obra d’Allisa Zatsepilina, del GR Jennifer Colino, qui va reunir 8.150 punts que la van fer mereixedora de la plata.

Categoria juvenil

Paula Arciniega, de l’equip Sedaví, va posar el fermall d’or a la Copa Basi Individual de Gimnàstica Rítmica que s’ha diputat a Múrcia. Arciniega es va coronar amb la medalla d‘or gràcies a uns fantàstics 12.150 punts.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.