GIMNÀSTICA RÍTMICA | El Campionat d'Espanya es celebra a Pamplona amb una gran participació valenciana

Des del divendres 14 fins al diumenge 16 va a celebrar-se el Campionat d’Espanya de Conjunts de Gimnàstica Rítmica Divina Pastora Segurs amb un total de 1096 gimnastes provinents de més d’un centenar de clubs i 15 comunitats autònomes en el Poliesportiu Navarresa Sorra de Pamplona.

La Comunitat Valenciana serà la més nombrosa amb un total de 158 gimnastes.

Demà divendres, tindrà lloc la inauguració oficial del campionat, i el dissabte se celebrarà una exhibició de l’equip nacional junior, medalla d’or en el Torneig Internacional Heliopolis del Caire (Egipte).

Les gimnastes competiran en sis categories: benjamí, aleví, infantil, junior, sènior i primera. Tant divendres com a dissabte es realitzaran les actuacions dels conjunts, i el diumenge es celebraran les finals per premiar als conjunts campions d’Espanya de gimnàstica rítmica de 2018.

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.