Fotografia de Belén Guillemot durant una competició de gimnàstica aeròbica. (RFEG)

GIMNÀSTICA AERÒBICA | Belén Guillemot arrenca una il·lusionant temporada en la Copa del Món de Cantanhede

Fotografia de Belén Guillemot durant una competició de gimnàstica aeròbica. (RFEG)

La valenciana, Belén Guillemot, és la designada per la Federació Espanyola de Gimnàstica per a participar en la categoria d’individual femení de la Copa del Món de Cantanhede (Portugal) que tindrà lloc des del 29 fins al 31 de març.

Belén és campiona d’Espanya i d’Europa d’aquesta modalitat

La gimnasta espanyola es va proclamar campiona d’Europa a Ancona (Itàlia) en el seu primer any que va participar en la prova d’individual femení, sent est un gran record per a ella ja que va anar a provar sort i gaudir ja que competia contra altres gimnastes amb molta més experiència, no obstant això la valenciana es va fer amb l’or en el seu debut.

Al maig de 2018, Belén també es va convertir en la nova Campiona d’Espanya del Nacional de gimnàstica aeròbica on van participar més de 370 gimnastes en total. La valenciana arriba a aquesta Copa del Món en plena forma i amb molt d’ànim per a fer un bon paper en el campionat.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.