Valencianos en el podio de la Copa de la Reina en Guadalajara

GIMNÀSTICA RÍTMICA | Tretze medalles per als valencians en la Copa de la Reina i el Nacional Base Individual

Valencianos en el podio de la Copa de la Reina en Guadalajara

El Campionat Nacional Base Individual de Gimnàstica Rítmica que s’està realitzant a Guadalajara, continua el seu transcurs fins al dia 7 d’abril. A més d’este campionat, hui s’ha donat per finalitzada la primera edició de la Copa de la Reina Masculina on hem aconseguit grans èxits. Els representants de la Comunitat Valenciana no paren d’aconseguir metalls en esta competició. Foto: RFEG.

En les quatre jornades que s’han disputat fins al moment, els nostres gimnastes han sumat un total de tretze medalles: quatre ors, quatre plates i cinc bronzes. A continuació, desenrotllem les medalles aconseguides en estes dos últimes jornades.

Categoria cadet

Leanne Kohlstedt del Club G.R. Jennifer Colino va aconseguir sumar al medallero de la Comunitat Valenciana un bronze. El títol va ser per a la canària Virginia Guadarrama, del Club Corarenal de Tenerife, i la plata per a la castellanoleonesa Elena Bernal del CD Rítimica Salamanca.

Categoria aleví

La categoria aleví ens ha brindat grans alegries amb el doblet collit per les valencianes. L’esportista del Club GR Jennifer Colino, Aniva Tuganbekova, es va proclamar campiona, seguida en el podi per la canària Ayelen Pierchurowicz del Club Corarenal de Tenerife i per la també valenciana Marta Alacid, del Club de Gimnàstica Rítimica Kayma, que va aconseguir el bronze.

Categoria juvenil 2003-2002

En esta categoria s’ajuntaven el juvenil nascudes l’any 2003 com les nascudes en el 2002. La valenciana Marta Cardosa, integrant del Club Gimnàstica Rítmica Ciuta de Carlet es va alçar amb la medalla d’or. Li van secundar les basques Nahia Obstacles (Sakoneta) i Garazi Asla (Xixili) en segon i tercer lloc respectivament.

Copa Masculina autonomies

En esta categoria la Comunitat Valenciana va aconseguir la medalla de bronze. La primera posició la va aconseguir el País Basc i la segona Navarra.

Copa Masculina maces

Les maces també ens van donar bona sort en la categoria masculina de la mà d’Álvaro Pradas. El gimnasta es va penjar la plata en una modalitat en què el català Gerard López es va fer amb el triomf. El navarrés Ander Olcoz els va acompanyar en el podi.

Copa Masculina cércol

En esta categoria Álvaro Pradas va aconseguir la medalla de bronze. El basc Eneko Lambea i el riojano Ricardo Lleó, van conformar el podi de la categoria.

Copa Masculina corda

Álvaro Pradas es va penjar una altra medalla, esta vegada la de corda. El gimnasta va aconseguir la medalla de plata en una categoria en què el basc Eneko Lambea i el navarrés Joel Vicente Hernández van aconseguir l’or i el bronze respectivament.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.