GIMNÀSTICA RÍTMICA | María Añó i Noa Ros convocades per al Campionat d'Europa a Bakú

El Campionat d’Europa de Gimnàstica Rítmica se celebrarà del 16 al 19 de maig i cada vegada està més prop. És per això que ja s’ha fet oficial quins gimnastes han sigut les triades per a representar a Espanya en esta important competició a Bakú, les dos triades per a les individuals han sigut valencianes. Foto: Proyecto Fer.

Maria Añó i Noa Ros, ambdós integrants de Projecte Fer i del Club Mabel. La nova seleccionadora olímpica, Alejandra Quereda, també valenciana i subcampiona olímpica, ha decidit que ambdós són les esportistes idònies per a representar a Espanya durant eixos dies de competició.

Les valencianes María Añó i Noa RoFs representaran a Espanya en el Campionat d’Europa a Bakú

María Añó, per la seua banda, va competir en Sofía la Copa del Món el passat cap de setmana en què va acabar 28º i, després d’un gran paper realitzat en el Grand Prix de Marbella pareix haver sigut prou per a convéncer la seleccionadora espanyola.

Noa Ros, en canvi, va ser triada després d’anar realitzant durant les últimes setmanes grans actuacions, com va ser el cas de la competició en Pesaro en què va demostrar del que era capaç.

Les últimes actuacions d’ambdós esportistes van ser claus per a la decisió d’Alejandra Quereda

Amb estes dos eleccions, la gimnasta que no ha sigut triada finalment és Polina Berezina, també valenciana i integrant en el Projecte FER i que va participar recentment junt amb les anteriors en el Grand Prix de Marbella.

També cal destacar les altres gimnastes que participaran en representació de l’equip espanyol en este Campionat d’Europa que serà el Conjunt Júnior.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.