La valenciana ha revalidado el título de campeona de España (RFEG).

GIMNÀSTICA AERÒBICA | Belén Guillemot i Pau Granell lideren un Nacional de ’10’ per als valencians

La valenciana ha revalidado el título de campeona de España (RFEG).

Aquest cap de setmana s’ha disputat en Soria el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica, una competició en la qual el domini de la Comunitat Valenciana ha estat absolut fins al punt que en molt poques modalitats no hem tingut representació en el podi.

Categoria absoluta

Una hegemonia valenciana que ha quedat perfectament representada amb el doblet individual absolut. En la categoria femenina, la valenciana Belén Guillemot (Abetmar Burjassot) ha revalidat el títol. Un or que conforma l’impuls idoni per a prolongar també el seu regnat a Europa. En la categoria masculina, el primer calaix del podi ha anat a parar a Pau Granell (Aerobic Montcada).

La també valenciana María Estéfano (Aerobic Montcada) ha estat subcampiona, superada únicament per la reina Belén Guillemot. El podi femení l’ha completat Anna Serra, integrant del Ingym català, en tercera posició. Pedro Cabañas (El Perú Càceres extremeny) i Sergio Avellaneda (Ingym català) han estat segon i tercer respectivament en la categoria masculina per darrere de Pau Granell.

Els valencians Belén Guillemot i Pau Granell s’han alçat campions absoluts en Soria.

Pau Granell campeón absoluto Soria 2019
Miguel Mañe en pleno ejercicio que le ha coronado campeón absoluto en Soria (RFEG).

10 triplets

Belén i Pau han ensenyat el camí a la resta de gimnastes valencians que no han cessat de penjar-se medalles en el coll en les diferents modalitats. És el cas del nivell 1 individual mixt, en el qual el Club Abetmar Burjassot ha collit un triplet. Mateo Gonzalvo s’ha proclamat campió, NoaHortes subcampiona i Ángela Giner ha estat bronze.

Mateixa sort en el nivell 1 parelles, on la Comunitat Valenciana ha aconseguit un altre triplet. La dupla formada per Irene i Víctor (Aerobic Montcada) s’ha pujat pel cap alt alt del podi, secundats per Ángel i Enara (Gimnàstica Mes Camarena) i Xi Yu i Ainhoa (Gimnàstica Mes Camarena), segons i tercers respectivament.

La Comunitat Valenciana, gran triomfadora, ha collit fins a 10 triplets.

Tant en el nivell 1 de trios com en el nivell 1 de grups, la Comunitat Valenciana ha sumat un triplet. En el nivell 1 de trios el podi ha quedat de la següent manera: Laura, Noa, Ulyana (Abetmar Burjassot; Laia, Aitana, María (Taekwondo Xàtiva); i Irene, Blanca, Nerea (Aerobic Montcada).Pel que respecta al nivell 1 de grups l’ordre ha estat el següent: Ulyana, Angela, Noa, Laura, Mateo (Abetmar Burjassot); Sara, Aitana, Laia, Alexia, María (Taekwondo Xàtiva); i Natalia, Sol, Goya, Ainara, Blanca (Aerobic Montcada).

El cinquè triplet ha arribat en el nivell 2 individual mixt, una modalitat en la qual Valeria Machuca (Club Abetmar Burjassot) s’ha erigit com la gran vencedora. Li ha seguit en segona posició la seua companya d’equip Irene Villalón. El bronze ha estat per a Martina Melero (Taekwondo Xàtiva).

El Club Abetmar Burjassot ha estat el més llorejat.

Belén Guillemot y Pedro Cabañas
Belén Guillemot y Pedro Cabañas, campeones de España por parejas (RFEG).

El sisè triplet es donaria en el nivell 5 individual femení gràcies a Martina Gil (Abetmar Burjassot), Ariadna  Inglada (Aerobic Montcada) i Paula Tormo (Taekwondo Xàtiva). El setè aterraria en el nivell 5 trios gràcies a l’or del Club Aerobic Montcada, la plata del Club Gimnàstica Mes Camarena i el bronze del Club Gimnàstica Aerogym.

Triplet també en el nivell 6 individual masculí, vuitè per a la Comunitat Valenciana. Els gimnastes del Club  Abetmar Burjassot van brillar per a copar el podi. Ignacio Viguer va ser primer, Roberto Rufo segon i Carles Guillem tercer. En el nivell 7 individual femení es va produir també la festa amb un altre triplet. Laura Asensi (Abetmar Burjassot) es va proclamar campiona seguida de Paula Oliva (Aerobic Montcada) i la seua companya de club Valeria Trijueque en tercera posició.

El dècim i últim triplet el signarien en el nivell 7 trios. Noelia, Miquel i Laura (Abetmar Burjassot) van conquistar la presea d’or; Paula, Laura Qin i Laura (Aerobic Montcada) la plata; i en últim lloc Noelia, Valeria i Andrea (Abetmar Burjassot).

 

 

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.