Ana Pérez y Néstor Abad, campeones de España absolutos de 2019 (RFEG).

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA | L'alacantí Néstor Abad revalida el títol nacional absolut

Ana Pérez y Néstor Abad, campeones de España absolutos de 2019 (RFEG).

El Pavelló Font de Sant Lluís de València està acollint el Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, tant en categoria masculina com femenina a nivell individual, per clubs i per Comunitats Autònomes. Una competició que ja ha brindat les primeres alegries per a la Comunitat Valenciana.

L’alcoià Néstor Abad ha revalidat el títol de campió d’Espanya absolut mostrant una hegemonia aclaparadora en l’actuació de tots els aparells. Gairebé 2.000 punts d’avantatge va treure sobre el segon classificat i més de 5.000 punts sobre el tercer.

Néstor Abad s’alça campió d’Espanya de gimnàstica artística amb 84.333 punts.

Podio absoluto Campeonato España Gimnasia Artística 2019
Medallistas absolutos del Nacional de gimnasia artística celebrado en Valencia (RFEG).

L’alacantí es va pujar al primer graó del podio amb 84.333 punts gràcies a puntuacions com 14.133 punts en sòl, 14.550 en paral·leles i 12.950 en cavall amb arcs. Joel Plata i Adriá Vera van conquistar la plata i bronze respectivament amb 82.916 punts i 79.000 punts.

Un títol que arriba després de la seua setena plaça en la Copa del Món de Tòquio, celebrada el mes d’abril passat i en el qual el representant de la Comunitat Valenciana va tornar a demostrar que continua la seua progressió com un dels millors gimnastes d’artística no només del nostre país sinó a nivell internacional.

És el segon títol nacional consecutiu per a l’alcoià.

De fet, l’integrant del Projecte FER ve de realitzar un 2018 màgic. Un 2018 que conforma la millor temporada de la seua carrera esportiva. En ella es va proclamar campió d’Espanya, onzè en el Mundial de Doha, bronze en la Copa del Món de París i finalista en l’Europeu de Glasgow.

Continuarem molt pendents d’ell, perquè els Jocs Olímpics de Tòquio 2o20 estan molt a la vora i sense cap dubte és un dels grans referents d’Espanya per a somiar amb cotes importants.

Ve de ser seté en la Copa del Món de Tòquio i onzè en el Mundial de Doha.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.