Golf
»
»
»
»
»
GOLF | Hugo Aguilar primer classificat cadet en el Internacional d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

GOLF | Hugo Aguilar primer classificat cadet en el Internacional d’Espanya

El cap de setmana passat es va celebrar en la localitat andalusa de Cadis l’Internacional d’Espanya Sub 18 Masculí Stroke Play 2018 en el qual la Comunitat Valenciana tenia diversos representants entre els quals va sobreeixir el cadet Hugo Aguilar. Foto: GolfCV.

Hugo Aguilar tercer classificat General i primer cadet

Després de tres intenses jornades de golf, el Club de Golf La Cañada de Cadis va tancar l’Internacional d’Espanya on els catalans David Puig i Eduard Rousaud van ser els grans dominadors amb 269 i 272 colps respectivament. En tercera posició i a tan sols 1 colp de diferència amb Eduard trobem a Hugo Aguilar, que va anar de menys a més per a acabar amb una volta de 65 colps que a prop van estar de desbancar als vencedors.

Malgrat no haver pogut estar entre els dos primers en la general, el jove golfista valencià si ha aconseguit ser el millor jugador cadet d’un torneig puntuable per al Ránking Mundial Amateur i per als nacionals Sub-18 i Sub-16. Així doncs interessant participació d’Hugo Aguilar que s’ha guanyat un nom entre les joves promeses mundials de l’esport.

Fins a vuit representants de la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana portava a Cadis fins a vuit representants del nostre esport. A més del triomfant Hugo Aguilar, també van ser Alejandro Rodríguez, Thomas Artigas, Miguel Ángel Herrero, José Luis Ventura, Ricardo Navarro, Juan Ramon Estimat i el jugador de Spain B que va aconseguir el tercer lloc en la Copa de les Nacions, José Luis Ballester.

Categorías Golf