Hipica
Durant les dues jornades del Campionat Autonòmic de la Comunitat València, el Club Hípico Elx, Vargas i Cutillas ha acollit a més de 70 binomis que, entre les diferents categories, s'han disputat les medalles. A més, aquesta competició ha posat el punt i
El cap de setmana passat es va celebrar a Segòvia el Campionat d'Espanya de Doma de Menors en una competició que es va allargar durant 5 dies i en la qual la Comunitat Valenciana tenia diversos representants, entre els quals
La DT de Domada Classica de la RFHE publica la llista de binomis preseleccionats per a formar part de l'Equip Espanyol de Domada 2018, en la que se troben els noms de dos ginets de la Comunitat Valenciana. La llista
L’actual campió d’Espanya, Paco Ballester, ha guanyat la Copa Iberica 2017 en Troncos, després de ser segón a la Copa Ibèrica a Portugal. Les instalacions del Club hípic Montenmedio, en Càdis, van ser la seu d’esta prestigiosa prova, on els