Automovilismo
»
»
»
»
»
AUTOMOBILISME | Borja García obté un ple de victòries al Racing Weekend de Xest

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

AUTOMOBILISME | Borja García obté un ple de victòries al Racing Weekend de Xest

El Circuit Ricardo Tormo ha celebrat el Racing Weekend en el qual el valencià, Borja García, ha obtingut un ple de victòries en Turismes. Aquesta cita es complementa amb els cinc podis reeixits per l’equip Fórmula de Campions en Fórmula 4.

El pilot valencià Borja García ha sigut el protagonista del Racing Weekend. El pilot d’Honda s’ha portat la victòria en les dues carreres del Campionat d’Espanya de Turismes RACE i, gràcies a això, aferma el seu lideratge en la general.

Resultat de les carreres

La primera carrera ha sigut liderada de principi a fi pel valencià després d’una mala eixida de l’Álvaro Bajo, que eixia des de la pole. Fernando Navarrete (Hyundai) li acompanyava en la segona posició i Bajo en la tercera.

Borja García s’aferma al capdavant de la classificació

La segona carrera ha començat amb Borja García eixint des de la sisena plaça de la graella. El pilot s’ha anat desfent a poc a poc dels rivals per a sumar la seua tossuda victòria consecutiva que li aferma al capdavant de la classificació. En el podi li han acompanyat Luis Barrios (Hyundai) i Álvaro Bajo.

 

Categorías AutomovilismoMotor