Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
PILOTA VALENCIANA | Gran remuntada de l’Alfara d’Algímia, campió de l’Autonòmic d’Escala i corda

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

L'equip d'Alfara de la Baronia celebra el títol autonòmic d'escala i corda (FEDPIVAL).

PILOTA VALENCIANA | Gran remuntada de l’Alfara d’Algímia, campió de l’Autonòmic d’Escala i corda

L'equip d'Alfara de la Baronia celebra el títol autonòmic d'escala i corda (FEDPIVAL).

El trinquet d’Alfara del Patriarca ha vibrat aquest matí amb la celebració de les finals de la 21a edició del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda, Trofeu Diputació de Valencio, Gran Premi AON. Especialment en primera categoria on els espectadors han gaudit d’una de les millors partides de les últimes edicions.

Alfara de la Baronia ha conquistat el títol de primera categoria després d’imposar-se a la formació de Motos López Massamagrell B per un ajustat 60-55. Una final emocionant que s’ha decantat a favor de Alfara després de la igualada a 55 punts.

Alfara de la Baronia s’alça campió de primera categoria.

Podio Autonómico Escala i Corda 2019
Campions i subcampions de l’Autonòmic d’Escala i Corda 2019 (FEDPIVAL).

Per alguna cosa diuen que les coses no són com comencen sinó com acaben. I és que l’esquadra de Massamagrell va copejar primer per mediació d’Alberto, Álex Olivas, El Xato i Manuel de Feridor. El quartet va estar molt encertat en els compassos inicials signant un 20-5.

No obstant això, Alfara de la Baronia iniciaria la remuntada amb la irrupció de Jesús Saiz. El jove esquerrà va imposar la seva pegada en el dauimpulsant als seus companys fent-los creure que era possible voltejar el lluminós. Però Massamagrell no aquesta disposat així com així a deixar escapar l’avantatge collit fins al moment.

Massamagrell va començar guanyant el xoc per 20-5.

Atac d’Alfara de la Baronia en la final de l’Autonòmic d’Escala i Corda 2019 (FEDPIVAL).

En el tram final de la trobada, la formació d’Alfara de la Baronia va tirar de condició física per a canviar les tornes i portar-se el títol per 60-55. D’assegurança que els assistents trigaran molt temps, si és que per ventura l’aconsegueixen, a oblidar la final que tots dos conjunts han ofert.

José Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana, va lliurar els trofeus i medalles pertinents al costat del president de la Diputació València, Toni Gaspar, l’alcalde d’Alfara del Patriarca, Llorenç Rodado i alguns regidors de l’Ajuntament de la localitat.

Remuntada espectacular i títol autonòmic ajustat (60-55).

Categorías Pilota Valenciana
Salir de la versión móvil