Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Setmana amb partides molt especials en el món de la pilota

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Salva Palau Pilota
Salva Palau jugant una partida. Foto: FEDPIVAL

Setmana amb partides molt especials en el món de la pilota

Salva Palau jugant una partida. Foto: FEDPIVAL

Durant la setmana en curs es disputaran un bon nombre de partides especials en diferents llocs de tota la Comunitat Valenciana. Podrem gaudir d’homenatges, fases finals de tornejos, partides de juvenils, semifinals, finals i moltes més coses.

Dimarts

Continua al trinquet de Piles el Trofeu Filósofo amb la segona semifinal que enfrontarà a Ian i Tonet IV contra Vercher, Seve i Lorja.En la mateixa disciplina de raspall, a la localitat d’Ador també es jugarà la segona semifinal del Trofeu de Festes, en este cas el cartell anuncia a Marrahí i Feo contra Sergio i Ibiza. Una altra opció per a la vesprada del dimarts, però en la modalitat de galotxa, és la partida programada a la localitat de Gilet on Soro III, Javi i Salva jugaran contra Puchol II, Raúl i Héctor II.

Dijous

El Trofeu Diputació de València de frontó torna a l’activitat amb la disputa de la quarta partida de la fase classificatòria que mesurarà a Puchol II i Adrián de Quart contra Pere Roc II i Alejandro. També es disputarà a Ador la final del Trofeu de Festes. El trinquet d’Alginet obrirà les seues portes este dijous de manera excepcional per a acollir una nova edició del Trofeu Juliet d’Alginet.

La sessió començarà a les 17.30 hores amb una prèvia de juvenils. I a continuació, en la partida estel·lar que correspon al trofeu, hi haurà duel entre trios. Cada equip estarà encapçalat per un nét del gran mestre Juliet, Julio Palau formarà amb Pere i Santi mentre que Salva Palau comptarà amb l’ajuda de Javi i Raúl.

Divendres i cap de setmana

El divendres a Piles conclourà el Trofeu Filósofo i a Moixent es jugarà una partida per dalt corda que comptarà amb la presència de quatre de les figures més destacades de l’actualitat: Soro III i Jesús contra De la Vega i Félix. I el dissabte, el trinquet de Dénia tancarà el Trofeu Diputació d’Alacant amb la disputa de la gran final que enfrontarà a Genovés II i Santi contra Pere Roc II i Héctor. Eixa mateixa vesprada, al frontó de Paterna es jugarà una partida de primer nivell per a commemorar les festes locals: Soro III i Alejandro contra Puchol II i Adrián de Quart.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana
Salir de la versión móvil