Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
Última jornada del V campionat autonòmic de Pilota Grossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

fedpival pilota valenciana
Foto: Fedpival.

Última jornada del V campionat autonòmic de Pilota Grossa

Foto: Fedpival.

L’última jornada del V campionat autonòmic de Pilota Grossa en categoria veterans es disputarà el pròxim diumenge a partir de les 9:00h en el trinquet de l’Abdet.

En aquesta última jornada es decidiran principalment quina posició ocupa cada un dels equips per veure els enfrontaments en la fase de semifinals.

El CPV Murla encapçala la classificació amb 10 partides guanyades, seguit del CPV Abdet B que està a soles una victòria dels líders. La tercera posició l’ocupa el CPV Abdet C, seguit del CPV Parcent que compta amb quatre victòries. Finalment en última posició està el CPV Abdet A, que ja no té oportunitat de poder accedir a la següent fase de classificació.

La jornada començarà amb una partida entre el CPV Murla i el CPV Parcent. Cada una de les partides serà a un coto, com així han sigut la resta de partides del campionat.

Les fases de semifinals es jugaran al mes d’octubre, junt a la resta del categories del campionat. En aquestes partides el primer classificat s’enfrontarà al quart classificat, mentre que el segon ho farà contra el tercer.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana
Salir de la versión móvil