»
»
»
»
»
KARATE | Convivència d’arts marcials a la Comunitat Valenciana

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

KARATE | Convivència d’arts marcials a la Comunitat Valenciana

Este cap de setmana es celebra la huitena convivència d’arts marcials de la Comunitat Valenciana al Mas de la Casa Blanca, a la localitat alacantina de Benimarfull.

Dos dies de convivència on estàn programades xarrades molt destacades per a la jornada de dissabre. Per eixemple, Pepe Sala, instructor d’arts marcials amb més de 40 anys d’experiència i que parlarà al voltant de Qigong Wudang que és un antic exercici taoista per a millorar la salut i procurar la longevitat. Com el seu nom indica, els moviments d’estos exercicis es basen en els moviments de cinc animals: el dragó, el tigre, el lleopard, la serp i la grua. Ja de vesprada, la seua xarrada serà al voltant de Qigong 8 brocados, que es traduïx com les huit peces del brocat i açò vol dir que la pràctica d’estos huit exercicis és capaç de fer del cos quelcom tan meravellós com el brodat més fi d’or, també es coneix com Les Huit Joies del Tai Chi perquè són molts els beneficis que reporta als practicants de Tai Chi. Hi ha moltes variacions dels huit exercicis, en especial de la forma de peu que és la més popular.

Javier de la Horra te previst impartir el seu magisteri al voltant de dances del lleó xinés, Pep Cambra parlarà de les aplicacions de l’espasa, el mestre Zhu Qihui xarrarà de caligrafia xinesa i Kung-fu Shaolin, estil de Kung-fu amb més de 1.500 anys d’història.

Per a diumenge, després de la meditació es farà una jornada de quatre hores de senderisme per a posar punt final a este cap de setmana de convivència de les arts marcials a la Comunitat Valenciana.