GIMNÀSTICA ARTÍSTICA | L'alacantí Néstor Abad arrenca el Mundial de Doha

Ha arribat el moment que tots estàvem esperant. El 48º Campionat del Món de Gimnàstica Artística, que aquest any es disputa a Doha, donarà aquesta tarda el tret de sortida. Un Mundial que s’estendrà fins al proper 3 de novembre i en el qual comptarem amb representació valenciana. Fotografia portada: Federació Espanyola Gimnàstica.

A la capital de Qatar es troba l’expedició espanyola, conformada per un total de 12 persones, entre els quals apareix l’alacantí Néstor Abad. Així ho ha decidit Fernando Sicar, seleccionador nacional masculí.

La selecció masculina espanyola serà la que obri el Mundial a les 21:15 hores espanyola d’aquest dijous 25 d’octubre.

Horaris i modalitats

Encara que aquesta vesprada s’emprenga la primera jornada classificatòria, els espanyols no coneixeran el resultat fins al divendres 26 d’octubre quan les subdivisions de la 6 a la 10 competisquen. Ho faran a les 21:15 hores espanyola.

El cap de setmana serà el torn de la ronda de classificació per a l’equip femení. Les pupil·les de Lucía Guisat competiran en la subdivisió número 10, per la qual cosa el dissabte no competiran. Ho faran el diumenge 28 d’octubre de 08:30 a 19:15 hores.

La final per equips masculins serà el dilluns 29 d’octubre de 14:00 a 17:00 hora espanyola, la femenina el dimarts 30 de 14:00 a 16:00 hores.

A partir del dimecres 31 d’octubre, tindran lloc les finals individuals. El mateix dimecres, de 14:00h a 16:50 hora espanyola, serà la final individual masculina. El dijous 1 de novembre de 14:00h a 16:10 hora espanyola la femenina.

El divendres 2 de novembre de 14:00h a 17:30 hora espanyola arribarà el torn de les finals per aparells. En la modalitat masculina se celebraran les de sòl, arcs i anelles mentre que les féminasbarallaran per ser la millor del món en salt i asimètriques.

Per finalitzar aquest Mundial, el dissabte 3 de novembre de 14:00h a 17:30 hores tindran lloc les últimes finals per aparells.

Per als homes seran les de salt, paral·leles i barra mentre que les gimnastes femenines tindran les de barra i sòl. La selecció espanyola tractarà d’arribar el més lluny possible per classificar-se per al Mundial de 2019 de Stuttgart, que serà el que defineixi els bitllets pels JJOO de Tòquio 2020.

Combinat nacional

Al costat de Néstor Abad, l’alcoià integrant del Projecte FER, participaran: Nicolau Mir, RayderleyZapata, Rubén López, Thierno Boubacar Diallo, Ana Pérez, Cintia Rodríguez, Helena Bonilla, Paula Ragui i Laura Bechdejú.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.