GIMNÀSTICA ARTÍSTICA | Néstor Abad fa cinquena a la selecció espanyola en la primera jornada del Mundial

Aquests dies s’està disputant a Doha el 48º Campionat del Món de Gimnàstica Artística. Un Mundial que s’estendrà fins al proper 3 de novembre i en el qual l’alacantí Néstor Abad forma part de la selecció espanyola. Fotografia: Federació Espanyola Gimnàstica.

En la nit del dijous 25 d’octubre, a les 21:15 hores espanyola, es va emprendre la competició per mediació de les seleccions masculines entre les quals es troba com no el nostre combinat nacional. L’alcoià Néstor Abad, integrant del Proyecto FER, va ser el gimnasta espanyol més destacat en la primera jornada.

Abad va ser quart a l’apartat individual amb 81.507 punts, sent la seua millor marca en les barres paral·leles (14.175).

Rubén López va acabar en la 23ª posició, amb 77.965 punts, i Nicolau Mir un lloc menys, en el 24º lloc amb 77.832 punts. A hores d’ara, la selecció espanyola masculina és cinquena amb 241.261 punts, una posició que és només temporal.

I és en la nit d’aquest divendres 26 d’octubre competiran la resta de subdivisions, per la qual cosa els resultats podrien canviar. Sortirem de dubtes a partir de les 21:15 hores espanyoles.

Rússia encapçala la classificació amb 258.402 punts, Països Baixos segons amb 245.663 punts, i Suïssa tercera amb 245.186 punts.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.