GIMNÀSTICA RÍTMICA | Quatre medalles valencianes en el Campionat Nacional Base de conjunts

Cap de setmana d’allò més intens el que s’ha viscut a Múrcia quant a la gimnàstica rítmica es refereix amb la celebració de tres competicions en la qual els representants de la Comunitat Valenciana han brillat amb llum pròpia. En aquestes línies anem a parlar del Campionat Nacional Base de conjunts, on han collit un total de quatre medalles.

Un torneig que no ha volgut perdre’s la valenciana Alejandra Quereda, subcampiona olímpica i nova seleccionadora de gimnàstica rítmica.

La Comunitat Valenciana va conquistar dos preseas de plata i dues de bronze.

2 Plates

El primer metall va arribar en la categoria benjamí, en la qual el CEGA Almussafes va aconseguir el subcampionat d’un títol que es va portar el CD La Victòria-Valladolid. El bronze va ser a parar a les madrilenyes de Rítmica Pozuelo. La segona plata es produiria en la categoria prebenjamí gràcies al Club Margaix. El Club Gympal s’alçaria amb l’or, el Club Aceus amb el bronze.

2 Bronzes

Com ja s’ha esmentat amb anterioritat, el Club Aceus va pujar al tercer calaix del podi en una categoria prebenjamí on les valencianes del Club Margaix serien segones i el Club Gympal primeres. El segon bronze i última medalla de l’expedició valenciana va arribar en la categoria juvenil de la mà del Club Montemar. El Club Cronos va ser or i el Vallecas A plata.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.