GIMNÀSTICA RÍTMICA | Tres medalles per a les valencianes en la final de la Lliga Iberdrola 2018

El cap de setmana passat Cartagena va acollir la fase final de la Lliga de Clubs Iberdrola 2018, on es van donar cita els clubs de gimnàstica rítmica de primera i segona divisió. Les representants valencianes tornen de la Regió de Múrcia amb un total de tres medalles: una plata i dos bronzes. Fotografia portada: RFEG.

Primera categoria

En la primera categoria va haver-hi doblet valencià. El Club Ritme es va alçar amb el títol en sumar un total de 88.050 punts, revalidant així el que va conquistar en l’edició anterior. El Club Mabel es va fer amb el metall de plata i el Club Almara de Burjassot amb el bronze.

Segona categoria

Pel que fa a la segona categoria, el Club Consell va pujar al primer calaix del podi amb un total de 69.300 punts. El AD Omega va ser segon amb 63.350 punts, ja que va fregar el Club Ontinyent que finalment va obtenir el bronze (63.300 punts).

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.