La competición se está celebrando en el Pabellón Multiusos de Guadalajara (RFEG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | Les valencianes sumen ja cinc medalles en el Nacional Base Individual de Guadalajara

La competición se está celebrando en el Pabellón Multiusos de Guadalajara (RFEG).

El Campionat Nacional Base Individual de Gimnàstica Rítmica ja ha començat en el Palau Multiusos de Guadalajara, on les representants de la Comunitat Valenciana ja s’han estrenat en el podi en les categories disputades fins al moment.

En les dues jornades que s’han disputat fins al moment, nostres gimnastes han sumat un total de cinc medalles: dos ors, dues plates i un bronze. A continuació les desenvolupem.

Categoria prebenjamí

En la primera jornada del Nacional va ser el debut de la categoria prebenjamín, on Gabriela Berezo del Club Margaix va estrenar el medallero de la Comunitat Valenciana amb una plata. El títol va ser per a la balear Leire García, del Club Rítmica Sant Antoni, i el bronze per a l’asturiana Claudia Mariño del Club Stroke.

Categoria benjamí

La categoria benjamí ens ha brindat grans alegries amb el doblet collit per les valencianes. L’esportista del Club GR Jennifer Colino Miley Martínez es va proclamar campiona de manera incontestable, seguida en el podi per la també valenciana Chloe Tarraso, del Club Roquette Benifaió, que va conquistar la presea de plata. L’extremenya Paula Vitòria Jiménez (Club Hadal)va completar el podi en tercera posició.

Categoria infantil 2006 maces

En la segona jornada va ser el torn de les infantils amb l’aparell de maces, tant les nascudes l’any 2006 com les nascudes en el 2007. En la de 2006 la valenciana Mar Torres, integrant del Club Sedaví, es va alçar a l’alt del podi. Li van secundar l’asturiana Victoria Angelova (Club AD Omega) i la basca Iratxe Garate (Club Sakoneta) en segon i tercer lloc respectivament.

Categoria infantil 2007 maces

Les maces també ens va donar bona sort en la categoria infantil 2007 de la mà de Yaiza Molero. La gimnasta del Club Sant Vicent es va penjar el bronze en una modalitat que la basca June Orsa del Club Sakoneta es va fer amb el triomf. La castellà i lleonesa Alejandra Esparrells (Club Valladolid GR) va ser subcampiona.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.