Néstor Abad. Foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

GIMNÀSTICA ARTÍSTICA | Néstor Abad aconsegueix la setena plaça en la Copa del Món de Tòquio

Néstor Abad. Foto: Real Federació Espanyola de Gimnàstica.

Des del 3 d’abril fins al dia 8 s’ha celebrat a la ciutat japonesa de Tòquio la Copa del Món All-Around, on l’alacantí Néstor Abad ha sigut el representant nacional espanyol en un mundial on ha finalitzat en una més que positiva setena plaça.

Gran actuació del gimnasta alcoià

L’únic gimnasta espanyol ha collit un total de 80.498 punts, a tot just 34 de la sisena plaça ocupada pel sud-coreà Garam Bae. Cal destacar que el campionat de all-around és una prova on els gimnastes participen en diferents categories com a barra d’equilibri, barra fixa, sòl, barres asimètriques, cavall amb arcs i anelles.

Mentre que en la disciplina de sòl Néstor Abad va sumar 13.766, significant la sisena millor marca, va anar en anelles on l’alacantí va demostrar tots el seu potencial, collint un total de 13.700, la tercera millor marca. Entre la cinquena i la setena marca en les diferents proves, com els 14.100 en salt (6é), 12.966 en barres asimètriques (6é) i 14.033 en barra fixa (3r).

Tercera millor marca en anelles

Més li va penalitzar la marca pobra en el cavall amb arcs, on només va collir un total de 11.933 punts, pitjor marca de els huit participants. D’haver millorat, segurament hauria finalitzat unes quantes posicions per damunt de la setena plaça, però l’actuació de l’alacantí Néstor Abad va ser excel·lent i ix de la Copa del Món de Tòquio orgullós del seu treball.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.