Álvaro Pradas, subcampeón de España en la categoría sénior (RFEG).

GIMNÀSTICA RÍTMICA | Quatre medalles per als valencians en el Nacional Individual Masculí

Álvaro Pradas, subcampeón de España en la categoría sénior (RFEG).

En el dia d’ahir, dijous 20 de juny, es va disputar el Campionat d’Espanya Individual Masculí de Gimnàstica Rítmica, competició que ha albergat el Velódrom Illes Balears de Mallorca i en la qual s’han donat cita un total de 68 esportistes procedents de 16 Comunitats Autònomes.

L’expedició de la Comunitat Valenciana ha brillat amb llum pròpia collint un total de quatre medalles, de les quals tres són de plata i una de bronze. A continuació detallem qui han estat els artífexs d’una jornada per al record.

La Comunitat Valenciana ha aconseguit quatre medalles en el Nacional Individual Masculí de GR.

3 plates

La primera presea de plata ha arribat en la categoria benjamí de la mà de Asier Delgado, integrant del Club Move It Xiva gràcies als seus 12.350 punts. Molt allunyat del vencedor, l’extremeny Matías Romero (Club Hadar) el domini del qual ha estat aclaparador aconseguint 20.400 punts. El podi l’ha completat Adrián Sánchez-Roldán del Club Gimnàstic Fènix (CLM).

El segon metall de plata ha estat obra de Rubén Gil, del Club Almoradí, en la categoria aleví. Rubén ha sumat 27.850 punts, lluny dels 31.800 del gallec i campió Sergio Meijueiro (Club Treboada-Pontevedra). El bronze va ser per a l’andalús Francisco Javier (Club El Ejido) amb 26.750 punts.

La tercera i última plata va ser a càrrec del valencià Álvaro Pradas, del Club Morvedre, en la categoria sènior amb 41.850 punts. El català Gerard López, del CER Meditarránia, s’ha pujat al primer calaix del podi amb 46.150 punts. El navarrès Caminar Olcoz (Club Lagunak) es va penjar al coll el bronze amb 41.200 punts.

Les plates van ser per a Asier Delgado en benjamí, Rubén Gil en aleví i Álvaro Pradas en sènior.

1 bronze

L’única medalla de bronze la va protagonitzar Álvaro Pino, del Club Llebeig, en la categoria júnior amb 30.200 punts. El basc Eneko Lambea (Club Gimnàstica Rítmica Sakoneta) va revalidar el títol amb 43.300 punts mentre que el gallec Miguel Fernández-Couto, del Club Compostela, va ser subcampió amb 32.750 punts.

Álvaro Pino va aconseguir en la categoria júnior l’únic bronze.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.