»
»
»
TAEKWONDO | Daniel Ros medalla d’argent al Europeu de Kazán

L’alacantí Daniel Ros és el flamant subcampió d’Europa de Taekwondo en categoria de -87 kg, després d’un espectacular torneig en el qual es va consagrar com una de les referències espanyoles de l’art marcial, amén d’un dels millors del continent. Foto: FETaekwondo.

Després de quedar cinquè el passat any en el Campionat del Món, el de Catral partia amb opcions de medalla en Kazán, i ben prompte ho va demostrar eliminant en vuitens de final a un dels lluitadors locals, el rus Zaharov per 9-7.

En els quarts de final, l’alacantí va traure els seus millors colps i moviments per a passar per sobre de l’italià Matteo Milani per 24-16, mentre que en les semifinals va tenir un duríssim combat contra l’alemany Bachmann a qui va vèncer per 14-12.

En la final l’esperava el gran favorit per a portar-se l’or, el local Vladislav Larin, que va ser molt superior i va aconseguir complir amb les expectatives i portar-se el combat per 4-17. Malgrat la derrota, gran participació del de la Comunitat Valenciana penjant-se un important metall.