Totes les novetats de Movistar+ per a juny

La plataforma de televisió de Telefónica ens dóna les claus de les seves estrenes destacades en cinema, sèries i documentals de juny en Movistar+.

Una de les estrenes més esperades és la pel·lícula “Ha nascut una estrella”

Quant a sèries la matinada del diumenge 16 podrem veure City on a Hill, mentre que el dijous 20 gaudirem de Line of duty, la seva cinquena temporada completa en Movistar Seriesmanía, i finalment el dia 27 la segona temporada de Sota la superfície. 

Les pel·lícules en Movistar+ destaquen i és que podrem gaudir en els nostres televisors de tot aquest sense fi de pel·lícules. Així com, Ha nascut una estrella, Mega Time Squad, El trencanous i els quatre regnes, La nit d’Halloween, La bona esposa, Infiltrat en el Kkklan, Mals temps en El Royale, Senyors del caos i Smallfoot, entre altres.

Finalment, els documentals que podrem veure, La joventut balla, Montage of Heck, Que us donin a tots, Scotty i els secrets de Hollywood, Vols ser el meu veí?, New order i La (r)evolució de la cuina és feminista.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]