Amazon Prime Video presenta les seves estrenes per a juliol

Tots estem pendents de les estrenes de sèries i pel·lícules que ens proposen les principals plataformes de streaming a Espanya. Després de Netflix, HBO España i Movistar veurem què ve al juliol en Amazon Prime Vídeo. 

De totes les novetats que s’estrenaran al juliol de 2019 destaca ‘The Boys‘, aplega el 26 de juliol, i es tracta de l’adaptació del còmic de Garth Ennis en Amazon, on en un món on els superherois campen a pler fent tot el que els de la gana.

També el 15 de juliol arriba a les nostres pantalles “Mr. Robot”

A més,  podrem gaudir de la sèrie completa de ‘Friends’ i de ‘Màster of Sex’, i d’un sense fi de pel·lícules per a amenitzar les caloroses tardes d’estiu, i les nits d’insomni, com: ‘Robin Hood’, ‘Llei i ordre’, ‘Dunkerque’, ‘The Boys’ i ‘Ghost inthe Shell’, entre altres.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]