»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | El CTT Mediterràneo busca la primera victòria a la Superdivisió masculina

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

TENNIS TAULA | El CTT Mediterràneo busca la primera victòria a la Superdivisió masculina

Tercera entrega lliguera i nou repte per al Club de tennis taula Mediterràneo, que busca la seua primera victòria a la Superdivisió masculina, en la seua visita a Girona per enfrontar-se al Centre esportiu i recreatiu L’EscalaFoto: José Royo.

Després de les dos primeres jornades, el Mediterràneo encara no ha sumat cap punt en caure derrotat front l’actual campió de lliga, l’UCAM Cartagena i front el San Sebastián de los Reyes, dos dels equips cridats a lluitar pels llocs importants a la taula de la classificació. José Gómez, entrenador de l’equip, ha convocat per a este desplaçament als fitxatxes  Bojan Milosevic i Reiner Cabezas i a l’alacantí Libre Sancho.

Duel molt important per a tots dos equipos perquè es troben igualats a la part baixa de la taula. Per a Gómez, «una victòria a Girona ens donaria moral per als propers encontres després d’un inici de lliga tan complicat front dos dels equips més potents de la competició. Viatgen a L’Escala amb els nostres millors jugadors. Esperem que l’adaptació del serbi Milosevic i del cubà Cabezas siga una realitat i al costat de Sancho, pugam aconseguir un bon resultat encara que sabem que serà molt dificil».

El partit es jugara demá, a les 17 hores al Centro esportiu i recreatiu L’Escala.

 

 

Categorías Tenis de mesa