»
»
»
»
»
TENNIS TAULA | Pódium alacantí en la categoria Juvenil dels Campionats d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

TENNIS TAULA | Pódium alacantí en la categoria Juvenil dels Campionats d’Espanya

A poc a poc van concloent les diferents etapes dels Campionats d’Espanya de tenis de taula. Així, doncs, cal destacar que un equip de la nostra comunitat ha aconseguit pujar-se al pódium en la categoria Juvenil. Foto: FTTCV.

Si bé informàvem a mitjan setmana passada que havia arribat l’hora dels Campionats d’Espanya de tenis de taula, els quals s’estàn disputant en la localitat malaguenya d’Antequera, cal remarcar que a poc a poc van finalitzant les seues diferents etapes.

Sense anar més lluny, aquest passat cap de setmana van concloure les proves d’equips corresponents a les categories Aleví i Juvenil. Així, doncs, en referència a la segona categoria mencionada, cal informar que un equip de la nostra comunitat, concretament alacantí, va aconseguir acabar entre els tres primers.

Pódium en la categoria Juvenil masculina

Es tracta del Juvenil masculí de l’ASSSA Alacant TM, que després de disputar un total de cinc rondes -final inclosa-, es van despedir dels Campionats d’Espanya com segons classificats, perquè l’Universitat de Burgos va ser el que finalment va acabar proclamant-se campió després de superar per 0-3 als alacantins en la final.

Per a acabar, ressaltar que per a arribar a la mencionada final, l’equip alacantí compost per Javi Báidez, Diego Lillo, Raúl Moreno, Marc Gutiérrez i Alberto Lillo, van superar en primera ronda al Llüisos de Gracia; en octaus al Ciutat de Granada; en quarts al Nord-oest Les Regates; i en semifinals a l’UCAM Alsa City Cartagena.

Categorías Tenis de mesa