Vela
»
»
»
»
»
VELA | El vaixell alacantí Tanit IV Medilevel, Campió de BMW ORC 3 en la 37ª Copa del Rei Mapfre

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

aritz gandia

VELA | El vaixell alacantí Tanit IV Medilevel, Campió de BMW ORC 3 en la 37ª Copa del Rei Mapfre

Després de 6 intenses jornades la 37 edició de la Copa del Rei Mapfre ha arribat a la seUa fi. A la classe BMW ORC 3 en categoria Corinthian l’embarcació vencedora ha estat Tanit IV Medilevel, del Real Club de Regates d’Alacant.

María José Vila i Nacho Campos a la canya ho han fet possible. Un Nacho que a més ha estat subcampió en la classificació general absoluta molt prop de la primera posició, que s’ha quedat a només 2 punts.

En aquesta categoria també va participar el Kalamandurrio (CN Altea) de Pablo Nogueroles, qui va finalitzar amb una meritòria novena plaça després de protagonitzar una remuntada espectacular.

Quant a la resta de la flota de la Comunitat Valenciana, cal destacar el dècim quart lloc en BMW ORC 1 de Fidel García amb el Spaniard (RCRAlacant).

Però també el cinquè lloc en BMW ORC 2 de Pedro Gil a bord del Maverta Defcom Seguretat (RCN Torrevella); o el segon de Luis Senís (RCNValència) a la classe MRW Swan 45.

Finalment a la classe Mallorca Sotheby’s IRC, el Plis Play (RCN Calp-RCR Alacant) de Vicente García va obtenir un 6º lloc.

 

 

Categorías Vela