Consells per a no augmentar de pes en vacances 

Un nou estudi publicat en Obesity, ha descobert que els adults que es pesen a si mateixos diàriament poden evitar l’augment de pes durant les vacances.

El grup de científics va examinar a 111 adults entre les edats de 18 i 65 anys que van implementar la nova intervenció des de mitjan novembre de 2017 fins a principis de gener de 2018.

Van realitzar un seguiment de 14 setmanes després de la intervenció

Els participants que es van pesar diàriament i van rebre informació gràfica dels seus canvis de pes, van mantenir o van perdre pes durant la temporada de vacances, mentre que els participants que no van realitzar el pesatge diari, van augmentar de pes.

Els autors de l’estudi assenyalen que els participants en el grup d’intervenció van rebre instruccions per a tractar de mantenir el seu pes de referència durant la temporada de vacances. No obstant això, no es van proporcionar instruccions sobre com aconseguir aquest objectiu.

Els voluntaris van seleccionar per si mateixos com modificar el seu comportament

La temporada de vacances pot portar a les persones a guanyar pes, la qual cosa podria contribuir a l’augment de pes anual. Les persones amb sobrepès o obesitat són susceptibles de guanyar més pes. En contrast, les persones que fan exercici regularment no estan protegides de l’augment de pes durant les vacances.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]