Inicio / Noticies Societat / Tecnología / Creen unes ulleres intel·ligents que s’adapten a la miopia de l’usuari

Creen unes ulleres intel·ligents que s’adapten a la miopia de l’usuari

El 93% de la població major de 40 anys afirma tenir problemes de visió, enfront del 7% que assegura no tenir problemes de salut visual. El percentatge baixa fins al 72% quan parlem del conjunt de la població espanyola.

Gent de 18 als 34 anys compta amb problemes de miopia, una mitjana de 2,94 diòptries

Les 3 patologies més reportades són miopia, l’astigmatisme i la hipermetropía, a mesura que avança l’edat, els problemes de visió augmenten, però també és un problema dels joves.

La tecnologia també arriba al món de la visió i al camp de les ulleres i lents, per això la companyia nipona MitsuiChemicals va llançar l’any passat de forma oficial les seves TouchFocus i que s’estan expandint pels mercats mundials amb gran rapidesa.

Sota un disseny elegant i similar al d’unes ulleres convencionals, aquest gadgetjaponès compta amb un truc en una de les varilles.

El seu preu és bastant alt 1.950 euros o 250.000

A través d’un sensor tàctil, el dispositiu ajusta un mini engranatge i permet modificar de forma instantània la perspectiva a través d’un cristall líquid. Per a tornar al seu estadi anterior, tan sols és necessari tornar a prémer el sensor tàctil i la porta mala sort intel·ligent s’adapta a la posició prèvia.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *