Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Atletisme // + Noticies / CROSS | El Playas de Castellón triomfa en el ‘XL Cross Ciudad de Castellón’

CROSS | El Playas de Castellón triomfa en el ‘XL Cross Ciudad de Castellón’

No va fallar el llorejat club castellonenc en aquesta cita desenvolupada en el dia d’ahir en el seu territori, concretament exercint com a organitzadors en el Pinar del Grau, i que pertany al Circuit Autonòmic de Clubs, sent l’únic Cross de la Comunitat integrat en el calendari nacional de la RFEA. Foto: Playas de Castellón.

Comptant amb gairebé 1.800 atletes de diferents categories tant masculines com femenines, i amb les condicions meteorològiques acompanyant a la perfecció, la XL edició del Cross Ciudad de Castellón va ser tot un èxit comptant amb atletes de primer nivell que van oferir un gran espectacle.

Thierry Endikumwenayo es va coronar tant en Sènior com en Sub-23

Amb 225 atletes entre les categories masculines Sènior i Sub-23, fet molt poc habitual en aquest tipus d’esdeveniments tant a nivell autonòmic com nacional, es va desenvolupar una emocionant carrera de 9.850 metres en la qual Juan Antonio Pérez (Cárnicas Serrano) va imposar un ritme altíssim des del principi que va obligar a Thierry Endikumwenayo (Playas de Castellón) a demostrar la seva millor versió per a acabar imposant-se el jove atleta de Burundi, mentre que el tercer en Sènior va ser José Ignacio Giménez (Fent Camí Mislata).

En la categoria Sub-23 també es va imposar el mateix Thierry Endikumwenayo (Playas de Castellón) sent acompanyat en el podi pel seu company Said Mechal i l’alacantí Youssef Nenkert. Pel que fa a la victòria per equips, tant en Sènior com en Sub-23 es va imposar el Playas de Castellón, seguit per Apol-Ana i Atletisme Crevillent en el primer cas i per Apol-Ana i CA Alicante en el segon.

Cristina Espejo va complir amb les expectatives

Pel que respecta a la modalitat femenina, les Sèniors i Sub-23 van córrer una distància de 7.750 metres i també va quedar clara l’hegemonia del Playas de Castellón. I és que l’aragonesa Cristina Espejo (Playas de Castellón) va complir amb les expectatives en Sènior i es va imposar a Claudia Estévez i a Cristina Ruiz, que en el seu cas va ser tercera Sènior i primera Sub-23.

La quarta plaça va correspondre a la segona Sub-23, Águeda Muñoz, mentre que va ser Uxia Pérez la que va completar el podi Sub-23, fent ple el Playas de Castellón en els podis de totes dues categories, per la qual cosa els títols per equips també van ser per a aquest club en la modalitat femenina. Destacar que en Sènior segon va ser el CA Safor Delikia Sport i tercer el Joventud Atlética Elche.

En altres categories també va destacar el Playas de Castellón

Remarcar que el Playas de Castellón també va tenir representants en les posicions més altes d’altres categories, perquè en Sub-20 masculina es va imposar Pedro García, i en Sub-20 femenina va ser segona Carolina Aicart i tercera Oliva De la Torre, quedant per darrere de la castellonenca Alba Cebrían, que actualment milita en el Marathon madrileny. A més, en tots dos casos el Playas de Castellón es va emportar el títol per equips per davant del Atletisme Crevillent i del CA Sant Joan en nois i CAVA Stock Logistic i CA Silla en noies.

En la Sub-18 femenina va arrasar Ahín Nara Elipe, del Playas de Castellón, equip que es va imposar per davant del Joventud Atlética Elche i del CD Metaesport, mentre que en el Sub-18 masculí va ser el Valencia Esports el que es va emportar la victòria seguit per Atletisme Els Sitges i Playas de Castellón.

Finalment, quant a la modalitat Màster masculí, es va imposar el Urban Running CS per davant del Camise Eco Elda i del CA Tragamillas, mentre que en Màster femení va haver-hi un nou èxit per al Playas de Castellón, seguides pel CA Tragamillas i l’Atlético Novelda.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *