Inicio / Noticies Societat / Alimentació / Curiositats sobre l’alimentació 

Curiositats sobre l’alimentació 

Pot ser que no sàpigues aquestes vuit curiositats sobre l’alimentació que t’ajudaran a comprendre millor per què és bo menjar determinats aliments. 

Consumir peix és necessari per al nostre organisme però l’opció més saludable és menjar-lo cru, ja que  aporta més vitamines i propietats que es perden en cuinar-ho;  tampoc hauríem de tirar el líquid del iogurt, ja que la seva aportació en proteïnes és molt gran, així com de sals minerals, calci i fòsfor. 

Menjar a poc a poc et ajudarà a combatre l’estrès i a ser més feliç

Les llavors de la síndria ens les hauríem de menjar, perquè són una gran font de fibra, greixos poliinsaturats, magnesi i proteïnes vegetals. Els lactis i els cereals integrals posseeixen triptòfan, i t’ajudaran a agafar el son més ràpidament.

Les fruites i verdures de color vermell posseeixen un poderós antioxidant que t’ajudarà a prevenir l’envelliment cel·lular; una d’ells és la tomaca, i els experts recomanen cuinar-los i així intensificar el licopé.

Finalment, la fruita es recomana menjar-la sencera, ja que en tallar-la perd propietats, entre elles moltes de les vitamines que posseeix.

Sobre Inés Cremades

Inés Cremades

Mira también....

Aquests són alguns dels aliments que prevenen el càncer intestinal

Els científics xinesos ens recomanen incloure en la nostra dieta diària el all i la …

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *