Inicio / Noticies Societat / Alimentació / Curiositats sobre l’alimentació 

Curiositats sobre l’alimentació 

Pot ser que no sàpigues aquestes vuit curiositats sobre l’alimentació que t’ajudaran a comprendre millor per què és bo menjar determinats aliments. 

Consumir peix és necessari per al nostre organisme però l’opció més saludable és menjar-lo cru, ja que  aporta més vitamines i propietats que es perden en cuinar-ho;  tampoc hauríem de tirar el líquid del iogurt, ja que la seva aportació en proteïnes és molt gran, així com de sals minerals, calci i fòsfor. 

Menjar a poc a poc et ajudarà a combatre l’estrès i a ser més feliç

Les llavors de la síndria ens les hauríem de menjar, perquè són una gran font de fibra, greixos poliinsaturats, magnesi i proteïnes vegetals. Els lactis i els cereals integrals posseeixen triptòfan, i t’ajudaran a agafar el son més ràpidament.

Les fruites i verdures de color vermell posseeixen un poderós antioxidant que t’ajudarà a prevenir l’envelliment cel·lular; una d’ells és la tomaca, i els experts recomanen cuinar-los i així intensificar el licopé.

Finalment, la fruita es recomana menjar-la sencera, ja que en tallar-la perd propietats, entre elles moltes de les vitamines que posseeix.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *