DAKAR | La Casinera crea un torró per a diabètics que finançarà al valencià Daniel Albero

El pilot valencià Daniel Albero explica els dies perquè arribe la propera edició del Dakar, que se celebrarà el 6 de gener a Lima, en la qual es convertirà en el primer diabètic de la història que s’atreveix a participar en la duríssima prova que acull la capital de Perú en 2019.

Albero, qui l’hi pren com un repte personal, pretén no només trencar els estigmes perquè persones amb la seua mateixa dolència puguin incorporar l’activitat física a la seua rutina sinó a més fomentar amb la seua inscripció la recerca de la diabetes.

Un repte personal i solidari, ja que beneficiarà als Campaments Infantils de l’Associació Valenciana de Diabetes.

No obstant això participar en el Dakar no és precisament barat, i perquè el pressupost no supose un handicap La Casinera ha creat al costat del valencià un torró especial apte per a diabètics . Part dels beneficis que s’obtinguen de la venda d’aquest torró serviran per finançar la participació d’Albero en la prova extrema.

El torró està elaborat de manera artesanal amb ametlla marcona, mel, gemma i xocolata, substituint el sucre per un edulcorant. Basat en la recepta artesanal típica de Casinos, el producte podrà trobar-se en tres sabors diferents: ametlla, gemma torrada i xocolata.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]