Esport Local
»
»
»
»
»
Sant Vicent del Raspeig presenta la XXII edició de la Gala de l’Esport

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ajuntament sant vicent del raspeig

Sant Vicent del Raspeig presenta la XXII edició de la Gala de l’Esport

ajuntament sant vicent del raspeig

L’esport sanvicenter viurà una de les seues vesprades més especials de l’any amb la celebració de la XXII Gala de l’Esport dijous que ve 22 de setembre a les 19:00h al Cinema de l’Esperança. Aquest matí, en roda de premsa, ha tingut lloc la presentació d’aquest esdeveniment recollit en les agendes dels diferents clubs i esportistes en el qual es reuneixen personalitats i exponents de l’esport en el municipi per a reconéixer els seus assoliments, els seus mèrits i el seu esforç. Una vetlada que, en aquesta ocasió, estarà amenitzada amb tres actuacions de col·lectius municipals.

A la roda de premsa de presentació han acudit l’alcalde Jesús Villar; el regidor d’Esports, David Navarro; Víctor Bautista, Tècnic de la Regidoria d’Esports i membre del jurat; i Arena García, periodista esportiva, membre del jurat i una de les presentadores d’aquesta XXII edició de la gala juntament amb l’esportista *sanvicentero Daniel Andújar.

L’alcalde, Jesús Villar, ha destacat que “aquesta gala suposa un reconeixement a tots els esportistes de Sant Vicent del Raspeig, especialment després d’un temps complicat en la manera d’entrenar i competir”. Així mateix, Villar ha assenyalat que “suposa una satisfacció enorme l’alt nivell esportiu en el nostre municipi i aquest esdeveniment permet premiar tant als esportistes com reconéixer el treball de clubs, entrenadors i totes les persones que fan possible que es cullen resultats importants. Anime a tota la ciutadania a acudir a la gran festa d’esport «sanvicenter”.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil