Esport Local
»
»
»
»
»
La Fundació València CF i l’Ajuntament de Sueca celebren un mural de Puchades

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Valencia CF.

La Fundació València CF i l’Ajuntament de Sueca celebren un mural de Puchades

Valencia CF.

La Fundació València CF i l’Ajuntament han organitzat una sèrie d’actes per a totes les edats el pròxim 11 d’octubre

La Fundació València CF i la Diputació de València, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports, han organitzat una sèrie d’activitats dirigides a tota la ciutadania i poblacions pròximes per a inaugurar, el pròxim 11 d’octubre, en l’Estadi Municipal Antonio Puchades, el mural guanyador del concurs amb motiu de la I Ruta d’Art Urbà, una iniciativa del València CF. El disseny guanyador, obra de Manuel Moreno, mostra el retrat del mític jugador suecà Antonio Puchades.

 “Els actes previstos, tots ells de caràcter gratuït, començaran a les 17.30, amb la inauguració institucional del mural, que comptarà amb l’assistència de l’alcalde de Sueca i la regidora d’Esports, el diputat provincial de Turisme, la família d’Antonio Puchades i representants de la Fundació València CF. Hem convidat també a altres clubs de la ciutat i ex jugadors del València CF. A continuació, sobre les 18, està prevista l’actuació de Rebel Brown, un grup del qual forma part també l’artista creador del mural, Manuel Moreno”, ha explicat Loles Ruiz, responsable del Departament Patrimoni Històric-Museu de la Fundació VCF.

A més, està prevista una exhibició de ball urbà, per part de Dance Studio, i una altra de calistenia per membres de Let’s Grow, que servirà per a inaugurar la nova zona amb què comptarà l’Estadi Municipal per a esta pràctica. Així mateix, s’oferirà un taller de grafiti en el qual es pintarà un mural commemoratiu per part dels xiquets dels clubs Promeses Sueca i SD Sueca, i tots aquells menors que vulguen participar; i activitats d’animació infantil, amb la participació de la mascota del València CF. Finalment, a les 20 hores, s’oferirà l’actuació del grup suecà Soul K.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil