Esport Local
»
»
»
»
»
Bisontes Castellón es retroba amb la victòria davant la Peña Deportiva

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

bisontes castelló
Bisontes Castelló

Bisontes Castellón es retroba amb la victòria davant la Peña Deportiva

Bisontes Castelló

Va véncer Bisons Castelló en Chencho en la trobada ajornada de la jornada 7a on es mesuraven al Peña Deportiva d’Eivissa. Bisons Castelló es va retrobar amb la victòria en un partit en el qual tot es va decidir en la primera part.

El partit arrancava en Chencho i el Peña Deportiva s’avançava en el primer minut de joc per mediació de Naiara que queia com a pitxer d’aigua freda en les castellonenques. L’equip reaccionava al punt inicial visitant i Carlota col·locava les taules en el marcador als dos minuts després de resoldre amb tret fort escorat en banda.

Palanca avançaria a les de Castelló un minut més tard i donava l’avantatge a Bisons Castelló que va passar a dominar el partit i acumular ocasions a dalt. Yana col·locava el 3-1 en el marcador després de guanyar l’esquena a la defensa balear i batre a la portera al mà a mà.

Abans del descans, Bisons encara ampliaria l’avantatge amb el gol de Sara, de penal, que col·locava el 4-1 amb el qual els equips marxaven a vestuaris al descans.
Després de la represa, poca història més d’un partit en el qual Bisons Castelló va continuar dominant el joc i generant perill sense ser capaços d’ampliar l’avantatge collit en el primer acte on la portera balear, Natalia va destacar en el seu equip per evitar un resultat més amplie.

Amb la victòria d’ahir, l’equip dirigit per Ángel Zurilla es col·loca cinqué en la classificació i dissabte que ve, 10 de desembre, rep al líder del grup, A.E. Penya Esplugues

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil