Esport Local
»
»
»
»
»
Pas avant en Benidorm per als dos nous camps de F-11 de gespa artificial en Foietes

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

AJUNTAMENT BENIDORM
Ajuntament Benidorm

Pas avant en Benidorm per als dos nous camps de F-11 de gespa artificial en Foietes

Ajuntament Benidorm

La Junta de Govern Local ha adjudicat hui el contracte per a construir dos nous camps de futbol 11 de gespa artificial (4 de futbol 8) a la Ciutat Esportiva ‘Guillermo Amor’, incrementant així les dotacions del recinte de Foietes. L’alcalde, Toni Pérez, ha indicat que “el contracte inclou la redacció del projecte de tots dos camps, a partir de l’avantprojecte elaborat pels tècnics municipals, i la construcció d’aquests, aconseguint una inversió d’1.499.596,56 euros”.

Toni Pérez ha explicat que aquests dos nous camps “tindran dimensiones UEFA, la qual cosa possibilitarà que puguen acollir competicions esportives”. El contracte aprovat inclou Segons ha assenyalat Toni Pérez, “cada vegada són més els *benidormenses que practiquen futbol i que competeixen en algun dels clubs locals, la qual cosa fa necessari augmentar els equipaments destinats a aquest esport”.

L’alcalde ha destacat que “amb aquest projecte promovem una nova inversió per a millorar substancialment el que és el nostre complex esportiu degà”, en el qual recentment s’ha posat en servei una nova pista multiesportiva i on ja avancen a bon ritme les obres d’ampliació i adequació del pavelló ‘Raúl Mesa’.

Els nous camps de futbol 11, que al seu torn són també quatre camps de futbol 8, se situaran en l’espai que ara ocupa la pista d’atletisme, que actualment alberga un camp central de gespa. Segons l’avantprojecte, els nous camps “se situen el més al nord possible per a deixar al sud el major espai asfaltat possible”. A més, entre tots dos es reserva un corredor central en previsió de la futura instal·lació de graderies.

D’altra banda, a l’hora de planificar les noves dotacions esportives en *Foietes, s’ha tingut en compte l’ús que durant la temporada d’esdeveniments es dona a les instal·lacions, contemplant solucions que milloren l’accés i eixida del recinte, que faciliten l’accés de vehicles de gran tonatge sense afectar la instal·lació esportiva i que permeten comptar amb un aforament superior a l’actual. En definitiva, “tota la planificació s’ha fet de manera que es poden compatibilitzar totes dues activitats, l’esportiva i recreativa, sense que les instal·lacions patisquen danys o es vegen afectades”, ha remarcat l’alcalde.

Així mateix, està previst renovar la instal·lació de reg i la xarxa de lampisteria.
Toni Pérez ha incidit en què “la creació d’aquests dos camps de futbol 11 en *Foietes no deixarà desatesos als atletes i aficionats a l’atletisme, ja que, tal com ja anunciem al febrer, en breu donaran principi les obres de construcció d’una nova pista en la zona de Ponent; una dotació de primer nivell, totalment homologada i que farà que Benidorm torne a ser una referència per a la pràctica esportiva d’aquesta modalitat”. Aquesta nova pista d’atletisme, se situarà en el sòl del PP 2/1, la zona de Ponent ara en desenvolupament, i no suposarà un desemborsament municipal, ja que el seu cost serà a càrrec de diferents convenis urbanístics.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil