Esport Local
»
»
»
»
»
Santa Pola ultima l’adjudicació de la remodelació del poliesportiu Paco Hernández

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

ajuntament santa pola
Ajuntament Santa Pola

Santa Pola ultima l’adjudicació de la remodelació del poliesportiu Paco Hernández

Ajuntament Santa Pola

L’Ajuntament de Santa Pola ultima l’adjudicació de les obres de remodelació del poliesportiu Paco Hernández de Santa Pola per un muntant total de 531 mil euros. El procés de licitació ha conclòs aquesta setmana i l’adjudicació definitiva es produirà en els pròxims dies, després que la Junta de Govern haja requerit la documentació a l’empresa guanyadora del concurs públic.

El muntant està dins del pla Planifica de la Diputació d’Alacant, que aporta 260 mil euros i la resta és aportació del Consistori.

El regidor d’Esports, Julio Baeza assegura que “el nou poliesportiu Paco Hernández comptarà amb 1 nova pista poliesportiva per a la pràctica esportiva de futbol, bàsquet, handbol i voleibol. A més es destinaran els baixos de l’actual graderia per a magatzems i es construiran nous vestuaris, magatzems i es renovarà la lluminària del poliesportiu. La façana es renovarà per complet amb una nova imatge”.

“L’Equip de Govern està plenament compromés a continuar avançant en les infraestructures esportives tant en el nucli urbà com en Gran Alacant. En tot just 3 anys, hem sumat 2 noves pistes de pàdel, pistes de bàsquet en Gran Alacant i Bisbe Bascuñana, i un camp de *futbol 8 les obres del qual començaran en breu. Tenim més projectes i millores que anirem anunciant en breu, com la renovació total de la gespa artificial del Camp de Futbol de Pereira”.

El projecte preveu la millora de l’enjardinament de la zona i s’instal·larà mobiliari urbà nou (bancs, papereres, etc.) així com el barrat exterior i accessos. El clos exterior del recinte es millorarà mitjançant l’aplicació de revestiments de pintura en la zona cega, fins a 1,60 m. d’altura i se substituirà la zona superior en l’Av. València i Av. Albacete per una tanca metàl·lica de làmines de 80-100 cm d’altura.

El nou poliesportiu Paco Hernández estarà en sintonia amb la remodelació de l’Avinguda Salamanca, unes obres que han començat recentment.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil