Esport Local
»
»
»
»
»
Alacant es prepara per a la Mitjana Marató i 10K ‘Aigües d’Alacant’ d’aquest diumenge

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

Media Maratón y 10K 'Aguas de Alicante'
Media Maratón y 10K 'Aguas de Alicante'. Foto: Ajuntament Alacant.

Alacant es prepara per a la Mitjana Marató i 10K ‘Aigües d’Alacant’ d’aquest diumenge

Media Maratón y 10K 'Aguas de Alicante'. Foto: Ajuntament Alacant.

Alacant, a 16 de febrer del 2023. La ciutat d’Alacant obrirà els seus carrers als corredors diumenge que ve 19 de febrer, per a celebrar la 27a edició de la Mitjana Marató i 10K ‘Aigües d’Alacant’ organitzada per la regidoria d’Esports, amb eixida des de Passeig del Port, Juan Bautista Lafora, Jovellanos i avinguda de Dénia mitjançant els dos carrils en sentit de circulació.

L’Ajuntament d’Alacant ha organitzat un ampli dispositiu de Seguretat i Trànsit amb prop d’un centenar d’agents de la Policia Local. L’esdeveniment esportiu està previst que d’inici a les 9.30 hores i finalitze a les 12.30 hores quan tots els corredors arriben a meta.

En aquest sentit informar que concretament, l’itinerari de l’esdeveniment estarà tallat perquè transcórrega la prova esportiva sota control i supervisió de la Policia Local juntament amb la Sala de Control per a la regulació semafòrica, i es recomana l’ús del transport públic per a accedir al centre de la ciutat. Des de les 22.00 del dissabte 18 de febrer es prohibirà l’estacionament en tot l’itinerari, i en l’aparcament del Passeig de Gómiz.

El recorregut previst una vegada iniciada l’eixida transcorrerà per l’avinguda de Dénia pel pas inferior, continuant pels carrils en sentit de circulació, i girarà cap a l’avinguda de la Albufereta fins a arribar a la illeta, vorejant-la. La prova avança per l’avinguda de la Condomina, on es farà un canvi de sentit, i s’ocuparan els carrils més pròxims a la mar de l’avinguda de la Vila Joiosa, on es girarà per a continuar pel Passeig Gómiz fins a arribar a la Plaça Porta de la Mar i Port.

Del Km 10 – Km 20

Finalitzant els 10 K i primera meitat de la carrera s’estima l’obertura al trànsit de la fase descrita sobre les 11.00 hores, i del quilòmetre 10 al quilòmetre 20, continuarà l’esdeveniment amb el tall de trànsit per l’avinguda de Màrtirs per la Llibertat i avinguda de Loring en sentit de circulació, girant per Plaza de Galícia fins a arribar a Pintor Aparicio, Gadea, Federico Soto, Plaza dels Estels, Alfonso el Savi i carrer Sant Vicent. D’ací transcorrerà la carrera per Plaza d’Espanya, Calderón de la Barca, per a reprendre Alfonso el Savi i la Plaça dels Estels.

L’últim tram del tall de trànsit per a la prova discorrerà per Federico Soto, Maisonnave, Plaza de la Esterlla, avinguda Aguilera cap al carrer Periodista Rafael González Aguilar fins a Gran Via. Així com utilitzant un sol carril anirà per l’avinguda de Lorenzo Carbonell, Catedràtic Soler, Eusebio Sempere fins a arribar a a l’avinguda Ramón y Cajal.

A més, els últims quilòmetres discorreran per avinguda de Loring, Perfecte Palacio, Passeig Màrtirs de la Llibertat per un dels carrils fins a Porta del Marr i la meta està prevista a l’interior del Moll 12. Està previst es finalitze aquesta etapa i s’òbriga al trànsit a partir de les 12.30 hores del diumenge.

Itineraris alternatius

La regidoria de Trànsit i Seguretat recomana evitar accedir per les zones de la carrera aquest diumenge, i a les persones que hagen de fer-lo els informa dels següents itineraris alternatius previstos, les glorietes superficials de l’avinguda de Dénia estaran lliures per a la circulació en tot moment.

Els carrils interiors de Condomina es trobaran lliures per a la circulació, així com en la mesura que siga possible, el sentit Condomina – Albufereta – avinguda de Dénia. Els carrils interiors de la Vila Joiosa es mantindran oberts, una vegada s’allibere la Illeta, i s’entendrà que en aqueix moment no circularà la carrera per Jovellanos, i es donarà eixida del trànsit a la ciutat des del centre a través del carrer Benito Pérez Galdós.

L’itinerari Alacant – Sant Joan, es realitzarà per Via Parc, Gran Via i les seues connexions amb avinguda de Dénia, igual que en el sentit Sant Joan – Alacant.

La Policia Local ha previst en el dispositiu organitzat establir finestres temporals per al pas de vehicles, garantint així circuits oberts de trànsit i per a donar eixida a vehicles de les zones interiors.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil