»
»
»
Familycash Xàtiva masculì guanya a València en un últim temps decisiu

Després del partit femení va arribar el torn del masculí del Familycash Xàtiva, que també van guanyar al CV València per 3-1 (25-18/26-28/25-22/25-12). Trobada vibrant dels d’Hernán Pesci que van tirar avant un partit complicat davant un grandíssim rival que vènia a Xàtiva clarament per la victòria.

En el primer set, presidit per la igualtat i jugades brillants en els seus primers compassos (6-5), cap dels dos equips aconseguia distanciar-se prou. Els atacants xativins van trencar la igualtat (14-9) obligant l’entrenador visitant asol·licitar el seu primer temps mort. El València aconseguia retallar diferències amb un joc molt intens (17-15), que van obligar a Hernán Pesci a sol·licitar temps mort. Els potents atacs i la gran defensa xativina van aconseguir que s’imposaren per 25-18. La segona manga va ser la més igualada del partit, els visitants van mantindre un lleuger avantatge (11-13), van jugar sense complexos, el públic gaudia intensament del partit (16-17).

Els de Xàtiva s’avançarien 22-21 per primera vegada en el set i van estar a punt de tancar-lo per 24-22 a favor, però els visitants, lluitant fora mida, li van donar la volta i es van anotar el parcial per 26-28. Un tercer set que va resultar tan igualat com l’anterior (12-12), amb continu intercanvi de colps que impedien dominar a cap de tots dos equips. El Xàtiva aconseguia un lleuger avantatge pel seu encert en diversos atacs consecutius, i aprofitant errors del València (16-13). No obstant això, tornava la igualtat (20-20) que posava un final incert. Diversos atacs efectius del Xàtiva en moments claus van impedir la reacció visitant (25-23). Els xativins van guanyar el quart set amb gran autoritat, molt regulars en defensa i atac, mentre que els visitants van perdre part de la frescor en el seu joc, i van cometre diversos errors no forçats que van acabar per impedir el seu marge de reacció (25-12).

Alineacions, Van jugar per Xàtiva: Barrial (12), Mateu (1), Martínez Ferrer (22), Micó, Peñalver, Guillem García (10), Ferran García, Reis, Hervás, Brunaccio (19), Benlliure, Romero, Pau Martínez i Gómez (6). Pel València: Reis, Rabell (5), Amic (12), Henriquez, Horta, Martínez (19), Llorens (2), Moliner, Vallet (8), Carbonell (2), Martin (4), Cuquerella i Corts.

Àrbitres: Berta Arruabarrena del Col·legi Madrileny i Francisco Miguel Mederos del Col·legi Canari. Bon arbitratge en línies generals.

Pròxim partit dissabte 11 de març a les 20.30 hores viatjaren a Castelló a enfrontar-se al CV Mediterrani.