Guanyadores e una cursa a Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Canals recuperarà la Gala de l´Esport el pròxim 21 d'abril

Guanyadores e una cursa a Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals s’ha decidit recuperar un esdeveniment de reconeixement per a tots i totes els i les que impulsen l’esport en la localitat i on es reconega els èxits dels seus esportistes, així com de les entitats esportives locals.

El pròxim 21 d’abril se celebrarà al Centre Cultural Papa Calixte III la Gala de l´Esport

El pròxim 21 d’abril se celebrarà al Centre Cultural Papa Calixte III la Gala de l´Esport, recuperant així aquesta cerimònia que s’havia perdut en els últims anys. L’equip de govern liderat per l’Alcaldessa, Mai Castells, i amb la regidora d’esports, Isabel Real, vol així tornar a comptar amb un dia on es reconega l’esforç diari de tots i totes els i les esportistes, dels clubs esportius i de les persones vinculades a ell del municipi.

Premiats a una competicíó esportiva de Canals
Premiats a una competicíó esportiva de Canals. Foto: Ajuntament de Canals.

En aquesta Gala de l´Esport que se celebrarà la pròxima primavera s’entregaran guardons en reconeixement als mèrits esportius, a la tasca de les associacions esportives locals així com a altres situacions que es detallaran a les bases per poder optar als guardons. En les pròximes setmanes el Consistori oferirà de més detalls sobre un dels grans esdeveniments esportius d’aquest 2023 a Canals.