Esport Local
»
»
»
»
»
La Font de Sant Lluís de València obrirà les portes per a animar a la Selecció a la final

Resultados

Resultados

Información ofrecida por

Te puede interesar

selección española

La Font de Sant Lluís de València obrirà les portes per a animar a la Selecció a la final

Este diumenge es un dia històric per al fútbol espanyol femení i per aixó el Ajuntament de València ha preparat una gran festa per animar a les jugadores. El pavelló de la Font de Sant Lluís de València obrirà les seues portes el diumenge per a poder viure en directe la històrica final de la Copa del Món de la FIFA entre Suècia i Espanya.

L’entrada, a partir de les 11h, serà lliure i gratuït a la Font de Sant Lluís

L’entrada, a partir de les 11h, serà lliure i gratuït. El Ajuntament de València i la Fundació Esportiva Municipal ofereixen així un punt de trobada per a tots els aficionats i aficionades que vulguen compartir la il·lusió de veure a la Selecció Espanyola campiona del món per segona vegada en la història després del campionat masculí de 2010. Els assistents podran viure una retransmissió de la gran festa del futbol femení que comptarà amb animació, comentaristes, i el sorteig de dues samarretes signades per les jugadores de la selecció, així com diferents regals més.

Aquesta seria la primera estrela femenina per a Espanya amb tot el que això suposaria: una espenta definitiva per a la consolidació del creixement que ha tingut el futbol femení al nostre país durant els últims anys.

La Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, a través de la seua Àrea Valenta, col·labora en aquesta iniciativa amb el Ajuntament de València.

El futbol femení va enlairar definitivament fa quasi cinc anys en la Comunitat Valenciana amb la implantació del projecte Valenta per part de la FFCV.

Des d’aqueix moment, finals de 2018, i fins ara quasi s’han triplicat les llicències femenines en el futbol de la Comunitat. La labor de promoció, captació i difusió de Valenta ha sigut premiada en diverses ocasions i fins i tot reconeguda per la FIFA com a cas d’èxit i exemple de com treballar el futbol femení des d’una federació.

Por Golsmedia

Categorías Esport Local
Salir de la versión móvil