Descobreix si algú té accés a les conversacions privades de WhatsApp

L’aplicació de missatgeria instantània líder a Espanya és l’eina imprescindible per a comunicar-nos a distància. La plataforma, ha elevat en els últims anys el grau de protecció de la privacitat.

Qualsevol pot tenir accés a les nostres converses privades, i el risc s’eleva amb l’ús de WhastApp Web, ja que un simple escanejat del codi QR de l’app basta perquè algú puga accedir a les nostres converses.

WhatsApp ha començat a enviar notificacions quan s’usa WhatsApp Web

Cada usuari sabrà quan s’ha iniciat una sessió amb el seu usuari i quan aquesta eina roman activa. Aquesta funció ens permetrà comprovar de forma ràpida i senzilla si algú està accedint amb el nostre compte. No obstant això, aquestes notificacions triguen fins a gairebé una hora a aparèixer.

És recomanable no deixar sessions obertes en cap ordinador

Per això, el que recomanem és tancar les connexions que apareixen en aquesta pantalla, l’app ens preguntarà si efectivament volem clausurar aquestes sessions i només haurem de confirmar-ho. Si algú estava usant el nostre compte, ja no podrà tornar a fer-ho des d’aquest ordinador.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]