El divendres que ve la televisió serà gratis als hospitals de Castelló 

El 15 de febrer entrarà en vigor la gratuïtat de les televisions a les habitacions dels hospitals públics de la província de Castelló. 

Un total de mil pacients es beneficiaran d’aquesta modificació

Gràcies a aquesta nova iniciativa els pacients s’estalviarien una mitjana de 24 euros, ja que es calcula que cada pacient roman a l’hospital uns sis dies, i la televisió costa 4 euros al dia.

La iniciativa es troba dins del pla de la Conselleria de Sanitat que dirigeix Ana Barceló de dignificació i humanització de les infraestructures sanitàries. 

No obstant això, els pacients de el Hospital Provincial de Castelló hauran d’esperar un any més per a disposar d’aquest servei, ja que el contracte actual pel qual ofereixen aquest servei va ser signat el 16 de gener del 2010 i té una vigència de 10 anys.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"]