DUATLÓ | Alfarp protagonitza una prova de gran nivell// FOTOS

La localitat valenciana d’Alfarp sigué escenari del duatló cross que va tindre fins a 116 inscrits, dels quals 98 creuaren la linia d’arribada. Reportatge fotogràfic: Paloma Navarro.

Amb un recorregut de 6.1 quilòmetres inicials de carrera, 19.5 següents de bicicleta de muntanya i 2.9 quilòmetres finals de nou de carrera, el guanyador en categoria masculina sigué Celestino Fernández, del Cidade Lugo Fluvial, seguit de Alejandro Giménez (en la foto) del CT Huracán cultibikes i Javier Cabrero, del Tripuçol.

Pel que fa a la categoria femenina Vega Pascual es proclamà guanyadora per davant d’Eva Sanchis del Triatló Carcaixent i de Sandra Montañés.

Un gran espectacle el que es va viure a esta segona edició del duatló d’Alfarp.

 

II DUATLÓ CROSS ALFARP (Paloma Navarro )

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]