El centre històric de Patraix prompte tindrà zones per als vianants  

El Pla Especial de Protecció del Nucli Històric Tradicional de Patraix (PEP) preveu l’ampliació del nombre de carrers que formen part del nucli històric tradicional de Patraix.

S’inclourà la zona de Fra Mateu, i els edificis de finals del segle XIX del carrer Marquès d’Elx i totes les parcel·les relacionades amb l’edificació del carrer Joan Baptista Coratjà. D’altra banda, mantindrà l’estructura urbana del nucli històric per a així protegir les alineacions històriques i la seva morfologia tradicional.

S’estudiaran totes les intervencions possibles en els edificis, perquè queden ben integrats

Quant a l’ordenació del barri, es revisaran els entorns dels carrers, i es revisarà el poder obrir l’espai lliure previst pel planejament vigent. La trobada del carrer Beata Inés amb l’avinguda Tres Forques es convertirà en una gran zona verda que marcarà l’entrada al barri.

S’establiran itineraris ciclistes i per als vianants acompanyats de vegetació amb l’objectiu de generar un espai públic multifuncional. És important posar en valor els diferents nuclis històrics de València ja que és una ciutat policèntrica.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]