El coixí de seguretat extern podria salvar més vides

No tenim cap dubte en què el airbag és un dels grans invents del passat segle XX, i ho és per la quantitat de vides que ha salvat i per totes les lesions que ha evitat a milions de conductors.

És molt difícil detectar un cop lateral, però l’empresa ZF ho ha aconseguit

No obstant això aquest dispositiu es pot millorar i com no, una empresa alemanya anomenada ZF ha presentat un nou airbag extern. Doncs bé, aquest nou tipus de coixí de seguretat redueix les lesions tant dels ocupants del com de qui ho imprimeix. 

Un mix de hardware i software és capaç d’activar el coixí de seguretat només quan es produeix un cop lateral.

Gràcies a la acció d’un radar i càmeres de vídeo que pot detectar l’impacte i desplegar el airbag en només 100 mil·lisegons just abans de l’impacte.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]